tisdag 22 november 2011

#OpScum


Anonymous tror på icke-våld och att ingen grupp någonsin ska betraktas så som lovligt byte av andra grupper

Det spelar ingen roll hur välmenande ni själva anser att ni är, vi tänker inte tillåta er att gömma er bakom svar humor eller ironi medans ni fortsätter att öka klyftorna mellan människor på ert hatiska och skrämmande sätt.

Även om den Svenska Staten kanske håller med er i förespråkande av tortyr och död, så gör inte vi det. Därför kommer Anonymous Sweden att söka upp alla S.C.U.M medlemmar som aktivt stödjer tortyr av människor. Vi kommer att stänga ned er och publicera ert nätverk öppet med era mail, precis som vi gjorde med Mossad eller Muslimska Brödrarskapet.Vi kommer att följa er precis som vilken annan hatisk organisation som helst, vare sig det rör sig om rasism, sexism, pedofili etc.

S.C.U.M expect us.

Anonymous believes in non violence and that no group should ever be looked upon as prey by other groups.

No matter how well intentioned you may consider yourselves, we will not let you hide behind dark humour or irony as you increase divisionary lines between people through your hateful and frightening ways.

Although the Swedish Goverment might agree to the advocation of dismembering and killing of people, we do not.Therefore Anonymous Sweden will actively find all S.C.U.M members and supporters that actively support torture of humans. We will close you down and lay your network open with your emails as we did with Mossad or the Muslim Brotherhood.We will persue you as we will persue any hateful organisation be it racist, sexist, pedofile etc.

S.C.U.M expect us.

11 kommentarer:

 1. Men herregud! Den filmen ni länkar till är en trailer till en teaterpjäs, som arrangörerna kallar "actionskräckfilm". Ingen av skådespelarna är hemliga, ingen försöker gömma sig utan allt är publicerat på teaterns hemsida samband med att pjäsen spelades. Borde inte Anonymous snarare gå emot de som förespråkar censur?

  SvaraRadera
 2. SCUM står för "Society for Cutting Up Men" och enligt dom är män missbildade kvinnor och det är helt rätt att döda män. och dom vill också "utrota" män som dom så fint uttryckte sig :)

  SvaraRadera
 3. Videon ligger där för att folk ska fatta vad SCUM är i huvudtaget ffs. Följer man den och länkarna så ser man ju vad SCUM är.

  Det bör förtydligas att det INTE är filmen eller pjäsen som är målet för operationen utan forum och bloggar som utan nyansering predikar för våld mot män utifrån samma manifesto.

  SvaraRadera
 4. Men seriöst. SCUM finns inte. Det är en litterär produkt. Är du tolv år?

  Vilka forum och bloggar är det du pratar om?

  Trist att det här pinsamma spektaklet ska smutsa ner AnonOps.

  SvaraRadera
 5. Kämpa på kukhuve! Härligt att någon engagerar sig i det här jävla landet. Hör gärna av dig när du har hittat dom bloggarna och forumen du letar efter, hehe!

  SvaraRadera
 6. Turteatern har ironiskt nog infört censur och gjort sitt avslöjande videoklipp privat. Här finns klippet, som normaliserar våld mot män, att se numera:

  http://www.youtube.com/watch?v=y1Xel_Ig2Ac

  SvaraRadera
 7. @ Fexxe
  Publicerar så snart jag får något att publicera.
  Jag som hanterar blogspoten är inte i huvud taget involverad i Anonymous Ops för min egen säkerhets skull. Jag publicerar vad jag får att publicera.

  Prova att leta efter folk på IRC.

  @ Anon7patAbah
  Återigen, jag som sköter bloggen har inget att göra med n å g o n OP. Och nej jag är inte tolv.
  Jag är lika intresserad över vilka målen är men har inte fått mer info att publicera själv.

  Jag personligen tycker det luktar lite fail om hela op:en även om anons inblandade har vissa goda poänger. För varje op som ger WIN finns där många FAILS. Then again - the internet is serious business...

  SvaraRadera
 8. SCUM är ett litterärt verk och denne Anonymous representant anser att det bör föranleda att man ger sig på dem som gör en teateruppsättning av den. Det är skumt! Ska ni göra samma sak med Bibeln? Ni kommer att hugga i sten denna gång även om jag bara har tyckt att ni gör bra saker men nu är ni ute och cyklar, även om jag hyser tvivel om att detta är så mycket mer än en enstaka individ som ligger bakom uppropet.

  SvaraRadera
 9. @ kreti_o_pleti
  Läs gärna igenom inläggen på bloggen här innan du säger att anons inblandade i denna OP ger sig på teateruppsättningen och de som gjort den.

  Förstår dig dock.

  SvaraRadera
 10. Och där försvann ditt lilla hopp man hade för den här "rörelsen"

  SvaraRadera
 11. Snälla Anon Julian Assange behöver hjälp. Han är en av vår tids hjältar.

  SvaraRadera